неделя, 9 януари 2011 г.

Модните колекции бижута на OLIVER WEBER

OLIVER WEBER е австрийска компания и носи името на бившата международна спортна звезда Оливър Вебер, който в последствие става предприемач на модни бижута.
Oliver Weber Collection - очарователни бижута с кристали Swarovski:
Кристалите с тяхното разнообразие и блясък са акцента в бижутата на Оливър Вебер. Дизайна предлага на всеки клиент уникално бижу за всеки повод.
В основата на Oliver Weber Collection стоят много красиви бижута и скъпоценни аксесоари с кристали Swarovski -. Независимо дали са изработени от сребро или стомана, всички продукти от колекциите за бижута и часовници на Oliver Weber комбинират изключителен дизайн и качествени материали.


OLIVER WEBER е една от малкото компании, чиито продукти са международни сертификат за качество "кристали Swarovski". Този сертификат удостоверява, че бижута Oliver Weber се използват само уникални кристали Swarovski. Всички Oliver Weber продукти имат 2-годишна международна гаранция.


Колекция бижута LIFE от Oliver Weber - цветна свежест http:



Колекция бижута LIFE е особено колоритна и създадена специално за жени, които обичат нестандартните бижута. Основният материал, използван при събирането на 925 сребърни LIFE е защитен със слой от родий, която има за цел да се запази сребро от потъмняване или промяна на цвета. Характерните цветни ефекти са резултат от изцяло нова технология, която подсилва оттенъците на цветовете и позволява на кристала да изглежда още по-блестящ.


Колекция бижута STEEL от Oliver Weber - оригинални и истински
Изработени от стомана, бижутата от колекция STEEL са комбинирани с кристали Swarovski. Поради физическите свойства на стоманата и характерен вид, тази колекция от бижута не се нуждае от допълнително покритие.




Магазин за бижута Оливър Вебер /Oliver Weber/ - София, Сити Център, бул.Арсеналски 2

Няма коментари:

Публикуване на коментар