понеделник, 17 януари 2011 г.

Обувките с червена подметка на Кристиан Лубутен са едно бижу


Както казва самият Криситиан Лубутен "Неговите обувки не са за ходене по улиците или за работа. Те са за социален живот". Всяка жена, иска да има поне един чифт от уникалните обувки с червена подметка на Луботен, защото те са едно бижу.
Известният дизайнер на обувките Кристиан Лубутен е роден през 1964 в Париж. Негова запазена марка са дамските обувки с червена подметка, които включва в дизайна на обувки от 1992г.
Обувките на Лубутен са с височина на тока 12см и както казва той неговата цел е обувките които създава „да направят жената да изглежда красива, секси и с крака които да изглеждат колкото се може по-дълги”.





Louboutin получава вдъхновение за своите смъртоносно изглеждащи обувки на висок ток след посещението си в един музей и рисунката на входа изобразяваща зачеркната дамска обувка на висок ток, като надписа гласи че се забранява влизането на жени с висок ток, за да не се надраска дървения под. Това изображение остава в съзнанието му, и той по-късно използва тази идея в своя дизайн. "Исках да създам нещо, което да разчупи правилата и да накара жените да се чувстват уверени и силни."

Бутици на Кристиан Louboutin има в Париж /з/, седем в САЩ, два в Лондон. В Австралия, можете да намерите обувки, продавани в Мелбърн, Бризбейн, Сидни, Аделаида и Пърт в магазините Дейвид Джоунс.

Почитателките на марката трябва да имат предвид, че обувките на марката Louboutin е под постоянна атака от фалшификати, изработени в Китай. В сайта на Louboutin има информация затова, че обувките не се продават онлайн. Всички други сайтове съдържащи в домейна думата "Louboutin" е много вероятно да предлагат продажба на фалшиви стоки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар