вторник, 2 август 2011 г.

5 съвета как да бъдете стилна?

Ако искаш да бъдеш стилна жена, първият въпрос на който трябва да си отговориш е какво означава да си стилна? Един стилен човек не е фанатичен последовател на модата. Стилът е най-вече свързан с индивидуалността, той разкрива характера на човека, настроението и дори мечтите. Стилна жена е тази жена, която умее да подбира най-подходящите за нея дрехи.
За да бъдете стилна жена следвайте следните 5 съвета:


Съвет 1 - Научи!

Най-добрият начин да научиш нещо ново е да се намерят добри примери. Наблюдавайте как стилните хора избират дрехие си, как да ги комбинират. Можеш да правиш това докато се разхождаш по улицата и срещаш стилно облечени жени, четеш модни списания, гледаш модни канали където е пълно с оригинални идеи.

Съвет 2 Преглед

Втората стъпка е ревизия - да погледнеш критично на гардероба си. Сигурно ще намериш някои безполезни дрехи, които е трябвало да изхвърлиш преди много години, но нещо винаги те е спирало. Отърви се от дрехите, които са "не-подходящи за носене".

Съвет 3 Започни с безопасното комбинации

Ако не си съвсем сигурна за начина по който да комбинираш, най-добрият избор са класическите варианти: черно-черно, черно-бяло, сиво-бяло и черно-бели комбинации. Освен това трябва да се провери кои цветове и стил на дрехите ти отиват най-много.

Съвет 4 Открий какво ти отива!

Много е важно да намериш идеалните дрехи за теб. Не се страхувай да пробваш дрехи, които не си пробвала досега. Нови цветове, новите модни тенденции ще ти помогнат да определиш свой ​​собствен стил. Не се ограничавай. Не забравяй, че модни дрехи, които не ти стоят добре, не си струва да обличаш.

Съвет 5 Експерименти

Като стигнеш до ниво, когато се чувстваш уверена започваш да експериментираш. Довери се на твоето собствено въображение и прави необичайни комбинации от дрехи.

Да бъдеш стилна е интересно предизвикателство. Твоят стил са не само дрехите, важна е цялата визия която е съчетание от грима, прическата и аксесоарите ти. Освен това външният имидж трябва да отразява това, което си ти отвътре.

Източник: http://www.millionlooks.com/style-secrets/5-tips-how-to-become-stylish-woman/

Няма коментари:

Публикуване на коментар