петък, 4 февруари 2011 г.

Бижута Тенденции есен-зима 2010 / 2011


Дизайнери представят много екстравагантни бижута за сезона Есен / Зима 2010/2011: големи, цветни и с необичайни форми - бижута, които ще бъдат запомнени. Тенденциите са големи гривни, изключително дълги обеци, екстравагантни колиета - всичко това ще бъде много модерно през есен / зима 2010/2011.




Всички метални бижута. Тази тенденция при бижутата е по-скоро за нова, ако забравим за традиционните изделия от благородни метали. През този сезон металните бижута са различни. Те са най-вече по-леки и с големи размери, често жълти, но понякога в бяло.




Силни мотиви. Тази тенденция е за тези, които се осмеляват достатъчно да се смесват елементи. Змии, слонове, цветя, птици, буболечки, листа и монетите в обращение са някои от най-популярните мотиви. Вашата задача е да комбинирате тези елементи по един оригинален начин, като създадете повече настроение на вашето облекло.




Мода ресни. Ресните като мотив в бижутата отново са на мода. Но този път те не са само украса на дрехите, обувките и чантите, но също така добре прилягат и на бижутата. И изглеждат фантастично!




Колиетата с много пластове са актуални, както винаги. Този сезон те са по-сложни, като дизайн но и компактни. За да носите такива бижута ще трябва да избирате дрехата която ще облечете, вместо да изберете бижу за тоалета.




Огромни Ретро пръстени. Огромните пръстени са една от най-горещите тенденции за Есен / Зима 2010/2011. Те изглеждат страхотно и са доста достъпни. Пръстени с камъни

Колкото повече толкова по-добре. Колкото повече гривни имате на ръката, толкова по-модерна ще изглеждате. Модната тенденция е много тънки и не много тънки гривни в комбинация.
Източник: http://www.millionlooks.com/trends/jewelry-trends/jewelry-trends-fall-winter-2010-2011/

Няма коментари:

Публикуване на коментар