понеделник, 24 януари 2011 г.

Бижута Oxette - за независими и модерни жени


Мотото на бранда Oxette гласи „Нашите бижута са за независими и модерни жени”, които обичат модата и я използват за да изразят себе си и своето място в обществото.
Гръцките бижута Oxette са водещ бранд на сребърни бижута, часовници и аксесоари в Гърция и Европа.
Същността на бранда Oxette е творчеството. Известни дизайнери от Гърция, Италия, Англия, Франция и други страни създават три пъти в годината хиляди различни стилове продукти съчетаващи нови тенденции и материали.
Освен часовници и бижута Oxette, към продуктите на марката се отнасят и дамски чанти, колани, очила, шалчета, аксеосари за мъже, подаръци и така нататък. Обикновено се използват сребърни материала, примесени с естествени камъни от Южна Африка, полускъпоценни камъни от Южна Америка, синтетични камъни и кристали Сваровски и други стилове, придаващи елегантен и модерен дизайн. Бижутата Oxette и по специално линията Loisir са предназначени за жени от 15 до 35 години, като те носят на своите притежателки самочувствие, модерен стил и индивидуалност.




Магазини за бижута

понеделник, 17 януари 2011 г.

Обувките с червена подметка на Кристиан Лубутен са едно бижу


Както казва самият Криситиан Лубутен "Неговите обувки не са за ходене по улиците или за работа. Те са за социален живот". Всяка жена, иска да има поне един чифт от уникалните обувки с червена подметка на Луботен, защото те са едно бижу.
Известният дизайнер на обувките Кристиан Лубутен е роден през 1964 в Париж. Негова запазена марка са дамските обувки с червена подметка, които включва в дизайна на обувки от 1992г.
Обувките на Лубутен са с височина на тока 12см и както казва той неговата цел е обувките които създава „да направят жената да изглежда красива, секси и с крака които да изглеждат колкото се може по-дълги”.





Louboutin получава вдъхновение за своите смъртоносно изглеждащи обувки на висок ток след посещението си в един музей и рисунката на входа изобразяваща зачеркната дамска обувка на висок ток, като надписа гласи че се забранява влизането на жени с висок ток, за да не се надраска дървения под. Това изображение остава в съзнанието му, и той по-късно използва тази идея в своя дизайн. "Исках да създам нещо, което да разчупи правилата и да накара жените да се чувстват уверени и силни."

Бутици на Кристиан Louboutin има в Париж /з/, седем в САЩ, два в Лондон. В Австралия, можете да намерите обувки, продавани в Мелбърн, Бризбейн, Сидни, Аделаида и Пърт в магазините Дейвид Джоунс.

Почитателките на марката трябва да имат предвид, че обувките на марката Louboutin е под постоянна атака от фалшификати, изработени в Китай. В сайта на Louboutin има информация затова, че обувките не се продават онлайн. Всички други сайтове съдържащи в домейна думата "Louboutin" е много вероятно да предлагат продажба на фалшиви стоки.

неделя, 9 януари 2011 г.

Модните колекции бижута на OLIVER WEBER

OLIVER WEBER е австрийска компания и носи името на бившата международна спортна звезда Оливър Вебер, който в последствие става предприемач на модни бижута.
Oliver Weber Collection - очарователни бижута с кристали Swarovski:
Кристалите с тяхното разнообразие и блясък са акцента в бижутата на Оливър Вебер. Дизайна предлага на всеки клиент уникално бижу за всеки повод.
В основата на Oliver Weber Collection стоят много красиви бижута и скъпоценни аксесоари с кристали Swarovski -. Независимо дали са изработени от сребро или стомана, всички продукти от колекциите за бижута и часовници на Oliver Weber комбинират изключителен дизайн и качествени материали.


OLIVER WEBER е една от малкото компании, чиито продукти са международни сертификат за качество "кристали Swarovski". Този сертификат удостоверява, че бижута Oliver Weber се използват само уникални кристали Swarovski. Всички Oliver Weber продукти имат 2-годишна международна гаранция.


Колекция бижута LIFE от Oliver Weber - цветна свежест http:



Колекция бижута LIFE е особено колоритна и създадена специално за жени, които обичат нестандартните бижута. Основният материал, използван при събирането на 925 сребърни LIFE е защитен със слой от родий, която има за цел да се запази сребро от потъмняване или промяна на цвета. Характерните цветни ефекти са резултат от изцяло нова технология, която подсилва оттенъците на цветовете и позволява на кристала да изглежда още по-блестящ.


Колекция бижута STEEL от Oliver Weber - оригинални и истински
Изработени от стомана, бижутата от колекция STEEL са комбинирани с кристали Swarovski. Поради физическите свойства на стоманата и характерен вид, тази колекция от бижута не се нуждае от допълнително покритие.




Магазин за бижута Оливър Вебер /Oliver Weber/ - София, Сити Център, бул.Арсеналски 2

четвъртък, 6 януари 2011 г.

Бижута от Dyrberg Kern


Компанията за бижута и аксесоари е основана в Дания през 1985. Името DYRBERG/KERN съдържа имената на двамата основатели на фирмата Gitte Dyrberg и Henning Kern. Бижута DYRBERG KERN започват да се произвеждат през 1990г и бързо постигат световен успех и известност . Стилът е основан на скандинавската традиция и не само. Той е микс от собствени идеи и световни тенденции, като привлича вниманието на жени от всички възрасти. Бижутата DYRBERG/KERN са известни заради красивите цветни скъпоценни камъни. Особено внимание се обръща на качеството на използваните материали за изработка. Всяка година дизайнерите изработват две колекции бижута есен/зима и пролет/лято.
Прекрасните дамски бижута на DYRBERG/KERN са направени от месинг, калай или стомана. Когато се използва месинг или калай се добавя и слой мед. Мъжката колекция бижута е направена от стомана. В зависимост от дизайна се използват кристали Сваровски, скъпоценни камъни, стъкло и кожа.
Магазин за бижута на DYRBERG/KERN има в Сити Център.