сряда, 30 март 2011 г.

Бижута Булгари
Булгари е име което свързваме с луксозни стоки и красиви италиянски бижута. Бижутата Булгари предлагат шедьоври на пръстени, годежни пръстени, венчални халки, колиета, обеци, гривни, копчета за ръкавели, и Висулки в платина, бяло злато, жълто злато, и розово злато.

Компанията започва с производството на бижута, но тя се е утвърдила и със стоки като часовници, чанти, аксесоари, продукти за грижа за кожата, както и хотели и курорти. Основателят на Булгари Sotirio Voulgari започва кариерата си като бижутер занаятчия в родното си село в Гърция. През 1884г. се премества в Рим където отваря собствена фирма. Той е грък, който се установява в Италия и в резултат можете да видите в дизайна на неговите бижута влиянието и на двете култури.

Дизайнът на бижутата Булгари е уникален, и въпреки опитите на много други да го копират, резултатът не е много успешен. Продуктите на Булгари се продават в целия свят в изключителни бутици. Булгари оперира чрез 52 компании, разположени в 24 страни и разполага с екип от над 4000.
Успехът на Булгари се основава на принципите за качество и отлични постижения. Тя е тази корпоративна философия, която се отразява на ангажираността на компанията за постигане на удовлетвореност на клиента. Клиентите на марката Булгари ценят перфектното и отлично обслужване и високо качество на бижутата Булгари. Едни от най-големите магазини на Булгари се намират на пето авеню в Ню Йорк, Bulgari Ginza Tower в Токио и мола в Дубай.

Часовници Булгари
Марката Булгари е известна не само с бижутата Булгари, но и с часовниците Булгари. Те са елегантни и имат сложен механизъм. Часовниците Булгари от по-висок клас са инкрустирани с диаманти на закопчалката. През 2006 година Булгари успява да се превърне в лидер в производството на часовници.

Парфюми Булгари

Ароматите на парфюмите на Булгари са произведени в Швейцария. Булгари се стреми да създава аромати, които са съблазнителни, завладяващи и пленителни.

Източник:http://www.dubaijewellery.ae

Няма коментари:

Публикуване на коментар